Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Linczy Mini GarageExkluzív

Linczy Mini Garage

Ahogyan Lewis Carroll meseregényében Alice betoppan Csodaországba, fotós kollégámmal úgy találtuk meg Kisbajcson Miniországot. A harminchét éves Linczmayer Balázs garázs- műhelykomplexuma, a Linczy Mini Garage telis-tele van az ikonikus angol autó alkatrészeivel és mindenféle ráutaló jelzésekkel.
Mercedes-Benz 220 SESztori

Mercedes-Benz 220 SE

Ez a csillagos cirkáló a rekkenő sivatagi hőséget cserélte hazánk éghajlatára, tulajdonosa pedigszándékosan keresett olyan autót, amely életének jelentős részét száraz klímában töltötte. Arizonaforró napja sok mindenben kárt tett, de a korróziónak esélye sem volt arra, hogy belevájja fogát astuttgarti fémbe…Bővebben januári lapszámunkban.
Akiről kanyart neveztek elSztori

Akiről kanyart neveztek el

Szebényi László már gyermekként is az autóversenyzésről álmodozott és álma megvalósításáértbármit képes volt megtenni. Autóját maga készítette fel a megmérettetésekre, műhelye fenntartásamellett pedig éjjel-nappal versenyautókon dolgozott, gyakorlás nélkül vágott neki a futamoknak,mégis eredményes lett. Az autóversenyzőt különleges karrierjéről kérdeztem.
MG BSztori

MG B

A British Motor Corporation, majd a British Leyland által készített MG B 1962 szeptemberébenmutatkozott be. Bővebben decemberi lapszámunkban.
SzomjoltóságSztori

Szomjoltóság

Vay Gergely hivatásos tűzoltó szabadidejében különleges magánvállalkozást vezet,amelynek fő tevékenységi köre, hogy gyerekeknek mutassa be a tűzoltás fontosságát,mégpedig veterán tűzoltóautók felhasználásával.
Interjú Noszvai AndrássalSztori

Interjú Noszvai Andrással

A Magyar Autóklub Oldtimer Szekciója rangos díjat alapított Szent Kristóf Érdemkereszt néven,melyet az autós hagyományok ápolásában leginkább jeleskedő, meghatározó életművet alkotószakembereknek adományoz évről évre. Az idei esztendőben Hídvégi János és Sasfalvi Tibor mellettNoszvai András vehette át az érdemkeresztet, ebből az alkalomból pedig interjút készítettünk vele.
Concours d’Elegance BalatonfüredSztori

Concours d’Elegance Balatonfüred

Az ötven csodálatos gépezet nem kevesebb, mint húszezer nézőt vonzott, a Concours d’Elegance idejére pedig akár a „megtelt” táblát is ki lehetett volna tenni Balatonfüredre. Az idén a nyarat idéző forró május első hétvégéjén, sorozatban már ötödik alkalommal rendezték meg a rangos kiállítást és versenyt. A BMW Group Magyarország által
Mercedes-Benz W186 „Adenauer”Sztori

Mercedes-Benz W186 „Adenauer”

A második világháború éveiben a Mercedes-Benz némileg kompromittálódott, ugyanis a náci német elit előszeretettel parádézott a legelőkelőbb stuttgarti gyártmányokban. Ezért aztán a háborút követő években szükség lett egy reprezentációs célokra is alkalmas, megbízható limuzinra, amely végül elválaszthatatlanul összeforrt Konrad Adenauer kancellár személyével.